ДОБРЕ ДОШЛИ В ОРИЗАРИ! – Кметство, с. Оризари, обл. Сливен

За някои, годината започва на първи януари, за други – в началото на пролетта, а за всички нас, екипът на ЦДГ” Атанас Дамянов”, с. Оризари, общ. Твърдица – на 15-ти септември. След веселото лято вниманието ни отново се насочва към детската градина и към децата. Отново започваме това, което ни се струва трудно, но след като отмине се оказва приятно. Оново сме заети с целенасочена работа, отново сме в компанията на деца и персонал.

Скъпи колеги, деца и родители, настъпва новата учебна година! Детската градина отново ще се превърне в пъстра градина – изпълнена с грейнали детски усмивки!

Както всяко начало стартът на учебната година е повод за нови копнежи и мечти. Пожелавам Ви да бъдете смели, когато мечтаете и да не забравяте, че човек стига толкова далеч, колкото стигат мечтите му!

Всичко, което децата трябва да знаят, за да се научат да живеят, какво да правят, как да се държат, научават в детската градина! Мъдростта не е горе на върха, където блести заветната диплома, а там на пясъчника, в двора на детската градина!

Скъпи родители, вие поверявате най-ценното си съкровище в нашите ръце и аз ви уверявам, че ще го пазим с майчина обич и загриженост и ще му помогнем да расте здраво, обичано и щастливо!

Пожелавам на всички деца много усмивки, весели игри и успешна учебна година!

Екипът на детската градина да е въоръжен с много здраве и търпение, за да устои на предизвикателствата на днешното време и заедно да продължим да работим за децата –най-ценното богатство на този свят!

На добър час!

Йорданка Желева,
Директор на ЦДГ „Ат. Дамянов“,
с. Оризари, обл. Сливен

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: