ДОБРЕ ДОШЛИ В ОРИЗАРИ! – Кметство, с. Оризари, обл. Сливен

Честит първи учебен ден!Откриването на новата учебна година е един от най-хубавите училищни празници. Затова нашата училищна общност отправя послание към учениците, първокласниците и родителите.

Сияещи в песента на училищния звънец, смело и стремително, с отворени сърца, устремени към далечните светове на бъдещето, заедно ще направим от невъзможното възможно! С цялата сила на ума и душат, с мислите и мечтите със своята голяма обич и уважение ще съхраним вярата, любовта и увереността на всички от нас към общото ни утре! Ние, ръка за ръка, ще направим заедно това, към което са се стремили десетки поколения през вековете!Заедно ще успеем!

Честит първи учебен ден!Мили първокласници,

Днес вие за първи път ще надникнете в чудния свят на едно вълшебство, понесени на крилете на първата си ученическа чанта. За първи път ще прекрачите прага на класната стая, ще седнете до първия приятел, ще тръпнете, озарени от усмивката на първия учител.
Всичко първо е красиво, нали? Бъдете търпеливи и упорити! Знайте, че всичко хубаво на този свят се постига с труд и учение!
На добър час и добра сполука!

Уважаеми родители,

Всеки ден вие поверявате своите деца в ръцете на учителите. Ние приемаме като дар вашето доверие да сме водители на вашите деца в най-важните години от живота им– детството. Ние знаем, че децата са огледало на родителските и учителските модели. Те научават това което са изпитали и усетили. Ако децата живеят в сигурност, те се научават да вярват в себе си и хората. Ако са обичани, ще се научат и те да обичат.
Всички ние искаме най-доброто за децата си. Щом знаем какво искаме, можем заедно да го постигнем.
Ще ви очакваме заедно да решаваме проблеми и трудности, заедно да се радваме на успехите, заедно да изживеем щастливите мигове

15 Септември, 2011

Стоянка Павлова,
Директор на НУ „Христо Ботев, с. Оризари

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: